Våra mönster

Vi har färdiga mönster som vi erbjuder i samtliga material/färger, vilket ger unika möjligheter att skapa just den känsla du vill ha. Produkterna är tillverkade i stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. Vi tillverkar våra insynsskydd i Getinge, Halland.

Färdiga mönster för alla smaker

Våra färdiga mönster ger dig en unik känsla att skapa just den känsla du vill ha. Alla våra designs kan beställas i Cortén eller i plåt med pulverlackad yta, där våra två standardfärger är matt svart & antracitgrå. Tack vare att våra produkter är tillverkade i stål är de hållbara och underhållsfria. Givetvis tillverkas våra insynsskydd i Getinge, Halland.

På vårt Pinterestkonto finns inspiration kring en mängd olika alternativ & lösningar för de ändlösa möjligheterna med laserskuren design. 

Laserskuren design i metall med mönster Blad WidalDesign
Blad
Laserskuren design i metall med monster Geometri WidalDesign
Geometri
Laserskuren design i metall med monster Orientalisk WidalDesign
Orientalisk
Laserskuren design i metall med monster Paket WidalDesign
Paket
Laserskuren design i metall med monster Strålar WidalDesign
Strålar
Laserskuren design i metall med monster Flätat WidalDesign
Flätat
Block
Laserskuren design i metall med monster Svaj WidalDesign
Svaj
Laserskuren design i metall med mönster Kuber WidalDesign
Kuber
Solfjäder mönster mot vägg Widaldesign
Solfjäder
Romber mönster WidalDesign
Romber
Stavar mönster WidalDesign
Stag

Unika mönster för väggdekoration & metallkonst

Förutom alla mönster ovan erbjuder vi ett antal unika motiv enbart för väggdekoration – metallkonst som gör sig precis lika bra inne som ute. Besök produktsidan och se hela utbudet! 

Dekorskärm Vingar Widal_Design Laserskuren design konst
SVART, RAL 9005 MATT
Antracitgrå RAL7016 WidalDesign Materialval fäg
ANTRACITGRÅ, RAL 7016 MATT
CORTÉNSTÅL​

Välj Material & Färg

Samtliga av våra mönster kan beställas i Cortén eller i plåt med en pulverlackad yta, där våra två standardfärger är matt svart & antracitgrå.

Färgåtergivningen på bilderna är ej 100% korrekt. 

 

Bra att tänka på

Corténskärmarna levereras i sin ursprungliga, naturliga mörkgrå stålfärg. Den rostiga ytan bildas när produkten får stå utomhus. Man bör beakta risken att rostvattnet kan missfärga andra mer porösa material t.ex. betong, stengods och textilier.

Insynsskydd skärmväggar pergolatak dekorvägg i metall WidalDesign

Våra produktområden

Vi tar ofta fram specialanpassade lösningar i projekt för t. ex. arkitekter, inredare och byggföretag, men vi erbjuder även ett standardiserat sortiment. Enligt oss är det dock långt ifrån standardprodukter! Det handlar istället om att erbjuda samma unika tillverkningsmetod för att ta fram produkter i färdiga mått. Enklare för dig att beställa!