Om oss

WidalDesign är ett inredningsföretag specialiserat på att göra unika lösningar främst i stål och plåt med hjälp av laserskärningsteknik i framkant. Alla våra produkter tillverkas i Getinge, Halland. Välkommen till WidalDesign!

Gränslösa designmöjligheter med modern teknik

WidalDesign är ett inredningsföretag som erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som skyddar och förskönar publika miljöer.

Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av laserskärningstekniken vilket gör att vi kan göra unika designlösningar i ett exemplar eller flera tusen. Exempel på produkter är insynsskydd, rumsavdelare, skärmväggar, skyltar, pergolatak, soptunneskydd, dekorationer och konst.

Våra kunder är t.ex. landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, husarkitekter och trädgårdsdesigners samt de byggentreprenadföretag och markanläggningsföretag som förverkligar idéer. Våra produkter används främst i publika miljöer i och kring hotell, restauranger, kontor, butiker, parker, trädgårdar och andra utomhusmiljöer. 

 
 

Svensktillverkat

WidalDesign startades som ett samarbete mellan produktspecialisterna Peter och Hjalle (ägare av Widal Industri), Niklas och Fredrika med erfarenhet inom design, digitalt, marknad och försäljning.

 

Produktionen sker hos Widal Industri som har hög kompetens inom vattenskärning, laserskärning, plåtbearbetning, svetsning, skärande bearbetning samt valsning. 

En högt utvecklad maskinpark och många års gedigen erfarenhet möjliggör lösningar som vi vet fungerar. Samarbeten med partners kring t.ex. ytbehandling, design, konstruktion och montering finns etablerade och tas in när så behövs.

All vår produktion sker i Halland, Sverige. Välkomna att förverkliga Era idéer med oss!