Om oss

WidalDesign är ett inredningsföretag specialiserat på att göra unika lösningar främst i stål och plåt med hjälp av laserskärningsteknik i framkant.

WidalDesign är ett inredningsföretag som erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som skyddar och förskönar hem och publika miljöer. 

Vi erbjuder tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av laserskärningstekniken vilket gör att vi kan göra unika designlösningar i ett exemplar eller flera tusen.

Exempel på produkter är insynsskydd, rumsavdelare, skärmväggar, industriväggar, staket, räcken, skyltar, soptunneskydd, dekorationer och konst.

Våra kunder är privatpersoner som letar efter det lilla extra, arkitekter och inredare fokuserade på hem och publika miljöer (hotell, restauranger, kontor, butiker) och byggföretag.

WidalDesign startades som ett samarbete mellan produktspecialisterna Peter och Hjalle (ägare av Widal Industri),  Fredrika och Niklas med erfarenhet inom design, digitalt, marknad och försäljning.

Produktionen sker hos Widal Industri som har hög kompetens inom vattenskärning, laserskärning, plåtbearbetning, svetsning, skärande bearbetning samt valsning. En högt utvecklad maskinpark och många års gedigen erfarenhet möjliggör lösningar som vi vet fungerar.  Samarbeten med partners kring t.ex. ytbehandling, design, konstruktion och montering finns etablerade och tas in när så behövs.

All vår produktion sker i Halland, Sverige

Välkomna att förverkliga Era idéer med oss!

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress