Pergola och altan WidalDesign

PERGOLA & ALTAN

WidalDesigns skärmar kan fylla många både praktiska och estetiska behov både inom och utomhus. Genom att förena funktion och design hjälper vi till att skapa en unik boendemiljö.

Svenskarna älskar att skapa miljöer på sina altaner/terrasser och uteplatser! Drömmen om en pergola som ger skugga och skapar en spännande miljö blir verklighet för allt fler.

Med våra skärmar kan du enkelt förse din pergola (eller altan) med ett tak som fortsatt låter solen skina igenom men skapar spännande skuggor. Du kan också täcka väggar med skärmar för att få insynsskydd.

Vi erbjuder tre skärmstorlekar som alla är möjliga att använda, men har du behov av andra format så kan vi skräddarsy detta åt dig.

Produkterna är tillverkade i plåt och stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria.

Besök gärna vårt Pinterestkonto för att få inspiration kring olika typer av alternativ och lösningar. Vi hjälper dig för att uppnå ett bra slutresultat. 

 

DESIGNS

Vi har 10 designs som vi erbjuder i samtliga storlekar och material, vilket ger unika möjligheter att skapa just den känsla du vill ha. 

Välj mellan nedanstående designs. Vi erbjuder även skärmarna helt utan design (basutförande). Klicka på bilderna för att förstora dem. 

STORLEKAR

Våra skärmar kan användas både horisontellt och vertikalt. Hur skärmarna ska användas påverkar placeringen av de 3 förborrade hål som skall finnas på två av skärmarnas sidor, samt vilka stolphöjder som behövs. Skärmarna är gjorda av 3mm tjockt stål. 

Vi erbjuder 3 standardstorlekar och erbjuder alla våra designs i samtliga format. 

  • Skärm 1725x1125mm
  • Skärm 1725x825mm
  • Skärm 1200x600mm

Samtliga våra skärmar har vårt varumärke utskuret i högra hörnet på skärmen.

  • Klicka på bilden för att förstora den

MATERIAL & FÄRGER

Alla våra designs kan beställas i Cortén & borstat rostfritt stål eller plåt med pulverlackad yta, där våra två standardfärger är svart & antracitgrå.

CORTÉNSTÅL

ROSTFRITT STÅL, BORSTAT

SVART

RAL 9005 MATT

ANTRACITGRÅ

RAL 7016 MATT

Vi använder färger i RAL skalan (Europeiskt färgsystem som definierar färger för bestrykningar, läs mer på ralfarger.se). Vi kan även erbjuda fler färger men då tillkommer extra kostnader och längre leveranstider. Notera att färger i på vår sajt och i våra produktblad inte återger färgen korrekt. 

PRISINDIKATION

Priset är detsamma på samtliga våra standarddesigns. Prisskillnaden beror på materialtyp, färg och storlek. 

Skärmstorlek: 1200 x 600 mm

Skärmstorlek: 1725 x 825 mm

Skärmstorlek: 1725 x 1125 mm

Skärmmått anpassas efter behov. Vid köp av tre skärmar eller fler i samma utförande erbjuds volymrabatt.

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

MONTERING

Montering av skärmar på pergola/altantak är inte en standardlösning. Om våra standardstorlekar på skärmar inte fungerar för er är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss med era idéer, behov och tankar, så skräddarsyr vi något som passar.

Vill ni även ha insynsskydd i samma design? Besök vår sida Insynsskydd för att se mer kring vår kompletta lösning för detta. 

Vikten på skärmen är en viktig del av konstruktionen på pergolan. Nedan ser du våra vikter för respektive material och storlek. Dessa vikter är ungefärliga oberoende av design eller tillbehör.

(Räknat med 75% av totalvikten på plåten)

Ladda ner vårt produktblad och monteringsanvisningar för att läsa mer om alla detaljer, alternativ, tillbehör, material och monteringslösningar (.pdf)

Våra skärmar är tillverkade i plåt eller stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. 

Skärmarna finns tillgängliga i flera olika material, storlekar, färger och i en mängd spännande designs – variationerna blir många. Vi erbjuder hela 176 valmöjligheter, så här finns något unikt just för dig.

Vi har utvecklat monteringslösningar som är anpassade efter våra produkter, ger flexibilitet och som är enkla att förstå och följa. Allt för att uppnå ett bra slutresultat.

Har du andra idéer, behov och tankar så hjälper vi dig gärna med en skräddarsydd lösning, läs mer om hur detta går till här.  

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress

  • Ekebergsvägen 17
  • 305 75 Getinge