Pergola och altan WidalDesign

Pergola paneler i metall

WidalDesigns laserskurna pergola paneler i metall blir enkelt ett vackert tak till din pergola eller altan.

Svenskarna älskar att skapa miljöer på sina altaner/terrasser och uteplatser! Drömmen om en pergola som ger skugga och skapar en spännande miljö blir verklighet för allt fler.

Med våra pergola tak kan du enkelt förse din pergola (eller altan) med ett tak som fortsatt låter solen skina igenom men skapar spännande skuggor och skönt solskydd. Vi har  12 mönster du kan välja bland. Du kan också täcka pergolans väggar med pergola paneler för att få insynsskydd, då skapas ett insynsskyddat uterum.

Vi erbjuder pergola paneler i tre  standardstorlekar men då vi vet att pergola oftast byggs på plats så förstår vi behovet av anpassade storlekar som passar just ditt pergola bygge och det hjälper vi dig gärna med.

Våra pergola panelerna är tillverkade i metall och går att få svarta eller antracitgråa men också som obehandlat stål och i det populära rostiga materialet Cortén – vilket gör pergolataket hållbart och underhållsfritt. Vi tillverkar våra pergola paneler i Getinge, Halland.

Besök gärna vårt Pinterestkonto för att få inspiration kring olika typer av alternativ och lösningar. Vi hjälper dig för att uppnå ett bra slutresultat. 

FÄRDIGA MÖNSTER

Vi har 10 färdiga mönster som vi erbjuder i samtliga storlekar och material, vilket ger unika möjligheter att skapa just den känsla du vill ha. 

Har du en egen design? Inga problem!

Våra maskiner skär med laser efter dina egna mönster. Vi erbjuder även skärmarna helt utan design (basutförande). Klicka på bilderna för att förstora dem. 

STORLEKAR

Våra skärmar kan användas både horisontellt och vertikalt. Hur skärmarna ska användas påverkar placeringen av de 3 förborrade hål som skall finnas på två av skärmarnas sidor, samt vilka stolphöjder som behövs. Skärmarna är gjorda av 3mm tjockt stål. 

Vi erbjuder 3 standardstorlekar och erbjuder alla våra designs i samtliga format. 

Samtliga våra skärmar har vårt varumärke utskuret i högra hörnet på skärmen.

MATERIAL & FÄRGER

Alla våra designs kan beställas i Cortén & borstat rostfritt stål eller plåt med pulverlackad yta, där våra två standardfärger är svart & antracitgrå.

CORTÉNSTÅL​
ROSTFRITT STÅL, BORSTAT
SVART, RAL 9005 MATT
ANTRACITGRÅ, RAL 7016 MATT

Vi använder färger i RAL skalan (Europeiskt färgsystem som definierar färger för bestrykningar, läs mer på ralfarger.se). Vi kan även erbjuda fler färger men då tillkommer extra kostnader och längre leveranstider. Notera att färger i på vår sajt och i våra produktblad inte återger färgen korrekt. 

PRISINDIKATION

Priset är detsamma på samtliga våra standarddesigns. Prisskillnaden beror på materialtyp, färg och storlek. 

Skärmstorlek: 1200 x 600 mm

Skärmstorlek: 1725 x 825 mm

Skärmstorlek: 1725 x 1125 mm

Skärmmått anpassas efter behov. Vid köp av tre skärmar eller fler i samma utförande erbjuds volymrabatt.

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

MONTERING

Montering av skärmar på pergola/altantak är inte en standardlösning. Om våra standardstorlekar på skärmar inte fungerar för er är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss med era idéer, behov och tankar, så skräddarsyr vi något som passar.

Vill ni även ha insynsskydd i samma design? Besök vår sida Insynsskydd för att se mer kring vår kompletta lösning för detta. 

Vikten på skärmen är en viktig del av konstruktionen på pergolan. Nedan ser du våra vikter för respektive material och storlek. Dessa vikter är ungefärliga oberoende av design eller tillbehör.

(Räknat med 75% av totalvikten på plåten)

Ladda ner vårt produktblad och monteringsanvisningar för att läsa mer om alla detaljer, alternativ, tillbehör, material och monteringslösningar (.pdf)

Våra skärmar är tillverkade i plåt eller stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. 

Skärmarna finns tillgängliga i flera olika material, storlekar, färger och i en mängd spännande designs – variationerna blir många. Vi erbjuder hela 176 valmöjligheter, så här finns något unikt just för dig.

Vi har utvecklat monteringslösningar som är anpassade efter våra produkter, ger flexibilitet och som är enkla att förstå och följa. Allt för att uppnå ett bra slutresultat.

Har du andra idéer, behov och tankar så hjälper vi dig gärna med en skräddarsydd lösning, läs mer om hur detta går till här.  

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress