Våra produkter

Vi skapar unika koncept för t.ex. grönområden kring fastigheter/offentliga platser, avskärmning mellan bostäder, utsmyckning, unika koncept för restaurang och hotell, kontor och privata boenden. Vi vänder oss endast mot företag, där våra kunder är t.ex. landskaps- hus och inredningsarkitekter och trädgårdsdesigners, samt till dig som representerar byggentreprenadföretag och markanläggningsföretag som förverkligar idéerna.

Scrolla nedåt för att se exempel på produktområden och hur de kan tillämpas. Men låt dig inte stoppas där! 

Kontakta oss så tar vi fram unika lösningar baserat på ditt projekts behov!

Insynsskydd

Våra dekorativa skärmväggar och dekorskärmar lämpar sig väldigt bra att använda bl.a. som insynsskydd och fungerar då samtidigt som vindskydd. 

En eller flera skärmväggar kan placeras runt en uteplats, altan, entré, balkong/terrass, spa-& poolområde eller i trädgården, parken eller grönområdet för att skapa en stilfull inramning. 

Klicka dig vidare för att hittar allt du behöver veta om mönster, storlekar, material, färger & monteringstillbehör.

Soptunneskydd

Ett soptunneskydd eller s k skjul i stål för sopkärl är en underhållsfri, snygg och gedigen lösning som både gör platsen för soptunnorna vid en fastighet, rastplats eller i ett parkområde stilren och avskärmad, samtidigt som tunnorna skyddas. Inga mer omkullblåsta soptunnor! 

Våra avfallskjul finns i flera material/färger, mönster och storlekar.

Vi hjälper även gärna till med unika lösningar.

Eldkorg Kuben

Med Eldkorg Kuben kan du på ett enkelt sätt skapa en inbjudande utemiljö och härlig atmosfär när mörkret faller på – oavsett årstid. Perfekt att placera i trädgården, som dekoration vid uteserveringen eller terrassen.

Eldkorgen Kuben är framtagen för Widaldesign av Karl Kröss och MinnyMind Arkitekter. Mönstret Blad skapar vackra och dynamiska skuggor, varje sida har en egen unik variation.

Det 4 mm tjocka Cortenstålet visar på ett gediget hantverk och den smarta konstruktioner är enkel och kräver varken skruv eller muttrar. 

Fontän Vattenfall

Den över 2 meter höga fontänen i äkta cortenstål blir en vacker dekoration för offentliga utemiljöer eller privata trädgårdar som är vill ha en extra dimension.

Vattenfallets rinnande vatten blir ett rogivande och harmoniskt inslag och cortenstålets mustiga, rostiga färg passar in i de flesta miljöer.

Även utan vatten blir portalen ett blickfång att njuta av året runt.

Pergola- & altantak

Utrusta enkelt en pergola, altan, uteplats i grönområdet, uteservering, bar eller takterrass med ett tak i metall – ett pergolatak – som har ett vackert utskuret mönster som skapar ljusinsläpp och vackra skuggor. Möjligheterna är många, täck hela eller delar av pergolataket och sätt en matchande skärmar på en eller flera sidor för att skydda mot både vind och insyn och skapa ett uterum. 

Vi hjälper dig ta fram anpassade mått som passar just din tilltänkta design och arkitektur.