Produkter & webbshop

I vår webbshop erbjuder vi dekorativa insynsskydd, soptunneskydd och pergolatak i färdiga mått – samtliga i laserskuren metall. Scrolla ner och klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om respektive produktområde eller gå direkt till webbshopen för priser och beställning.

Är du i behov av skräddarsydda mått – låt din byggare kontakta oss så hjälper vi!

Insynsskydd

Våra dekorativa skärmväggar och dekorskärmar lämpar sig väldigt bra att använda bl.a. som insynsskydd och fungerar då samtidigt som vindskydd. En eller flera skärmväggar kan placeras runt altanen, vid garageuppfarten, entrén, balkongen/terrassen, spa-& poolområdet eller i trädgården för att skapa ett privat område med en stilfull inramning. Här hittar allt du behöver veta om mönster, storlekar, material, färger & monteringstillbehör för våra insynsskydd.

Soptunneskydd

Ett soptunneskydd eller s k skjul för sopkärl i stål är en underhållsfri, snygg och gedigen lösning som både gör platsen där du har dina soptunnor snygg och skyddar även soptunnorna. Inga mer omkullblåsta soptunnor! Våra avfallskjul finns att beställa i flera material/färger, mönster och storlekar.

Eldkorg Kuben

Med Eldkorg Kuben kan du på ett enkelt sätt skapa en inbjudande utemiljö och härlig atmosfär när mörkret faller på – oavsett årstid. Perfekt att placera i trädgården, på terrassen, uppfarten eller trädgårdsgången.

Eldkorgen Kuben är framtagen för Widaldesign av Karl Kröss och MinnyMind Arkitekter. Mönstret Blad skapar vackra och dynamiska skuggor, varje sida har en egen unik variation. Det 4 mm tjocka Cortenstålet visar på ett gediget hantverk och den smarta konstruktioner är enkel och kräver varken skruv eller muttrar. Lock finns som tillbehör.

Fontän Vattenfall

Den över 2 meter höga fontänen i äkta cortenstål blir en vacker dekoration för offentliga utemiljöer eller privata trädgårdar som är vill ha en extra dimension.

Vattenfallets rinnande vatten blir ett rogivande och harmoniskt inslag och cortenstålets mustiga, rostiga färg passar in i de flesta miljöer.

Även utan vatten blir portalen ett blickfång att njuta av året runt.

Pergola- & altantak

Utrusta enkelt din pergola eller altan med ett tak i metall – ett pergolatak som har ett vackert utskuret mönster som skapar ljusinsläpp och vackra skuggor. Möjligheterna är många, täck hela eller delar av pergolataket och sätt en matchande skärm på en eller flera sidor för att skydda mot både vind och insyn och få ett uterum. Vi hjälper dig att ta fram anpassade mått som passar just din pergola/altan.