Våra produktområden

Vi erbjuder ett sortiment av produkter som förskönar och skyddar ditt hem och publika miljöer, t.ex. soptunneskydd, pergolatak och insynsskydd. Unik design i färdigt format!

Soptunneskydd

Ett soptunneskydd i stål är en underhållsfri, snygg och gedigen lösning som både gör platsen där du har dina soptunnor snygg och skyddar även soptunnorna. Inga mer omkullblåsta soptunnor! Finns att beställa i flera material/färger, mönster och storlekar. 

Insynsskydd

Våra skärmväggar lämpar sig väldigt bra att använda bl.a. som insynsskydd och fungerar då samtidigt som vindskydd. En eller flera skärmväggar kan placeras runt altanen, vid garageuppfarten, entrén, balkongen/terrassen, spa-& poolområdet eller i trädgården för att skapa ett privat område med en stilfull inramning. Här hittar allt du behöver veta om mönster, storlekar, material, färger & monteringstillbehör för våra insynsskydd.

Pergola & altantak

Utrusta enkelt din pergola eller altan med ett tak i metall – ett pergolatak som har ett vackert utskuret mönster som skapar ljusinsläpp och vackra skuggor. Möjligheterna är många, täck hela eller delar av pergolataket och sätt en matchande skärm på en eller flera sidor för att skydda mot både vind och insyn och få ett uterum. Vi hjälper dig att ta fram anpassade mått som passar just din pergola/altan.