Produkter & webbshop

Här hittar du information om våra produkter och klickar dig enkelt vidare till vår webbshop för att se priser och beställa.  

Soptunneskydd

Ett soptunneskydd i stål är en underhållsfri, snygg och gedigen lösning som både gör platsen där du har dina soptunnor snygg och skyddar även soptunnorna. Inga mer omkullblåsta soptunnor! Finns att beställa i flera material/färger, mönster och storlekar. Behöver du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Insynsskydd

Våra skärmväggar lämpar sig väldigt bra att använda bl.a. som insynsskydd och fungerar då samtidigt som vindskydd. En eller flera skärmväggar kan placeras runt altanen, vid garageuppfarten, entrén, balkongen/terrassen, spa-& poolområdet eller i trädgården för att skapa ett privat område med en stilfull inramning. Här hittar allt du behöver veta om mönster, storlekar, material, färger & monteringstillbehör för våra insynsskydd.

Pergola & altantak

Utrusta enkelt din pergola eller altan med ett tak i metall – ett pergolatak som har ett vackert utskuret mönster som skapar ljusinsläpp och vackra skuggor. Möjligheterna är många, täck hela eller delar av pergolataket och sätt en matchande skärm på en eller flera sidor för att skydda mot både vind och insyn och få ett uterum. Vi hjälper dig att ta fram anpassade mått som passar just din pergola/altan.

Dekorationsskärmar

Laserskurna skärmar kan med fördel användas som dekoration & konstverk både inomhus, utomhus och i uterum. Genom att använda distanser mellan skärm och vägg (finns som tillbehör) så skapas skuggor och ett djup som ger en vacker effekt. Det är också väldigt effektfullt att ljussätta skärmen, vilket skapar ett spännande och exklusivt intryck. Våra dekorationsskärmar är ett enkelt och vackert sätt att smycka ditt rum eller fasad med en unik lösning.