Soptunneskydd i metall

Våra designade standardlösningar för  soptunneskydd & avfallsskydd i metall är en underhållsfri, stabil och gedigen lösning som både skyddar och förskönar området där avfallskärlen finns.

  • Tillverkas i vår fabrik i Getinge, Halland. 
  • Kommer i platt paket – enkla att sätta ihop.
  • Flexibel monteringslösning som passar alla underlag.
  • Flera färger, storlekar, material och mönster.
  • Vi kan addera din gatuadress/familjenamn/BRF namn på ena sidan, för en mer unik lösning. 
  • Vill du se våra produkter i verkligheten? Besök vår utställning på Husknuten i Göteborg.

 

Söker du en unik lösning till just ditt projekt – eller kanske en anpassning av våra lösningar – hör av dig till oss!

Soptunneskydd Duo 3 vägg, antracitgrå, miljö
Soptunneskydd i metall laserskuret med adress i miljö Duo2_vägg Höger_Corten_WidalDesign_

Våra modeller på soptunneskydd

3-vägg Large

Detta soptunneskydd är konstruerat för att rymma stora/många soptunnor. Mått 2000(l)x1000(b)x1120(h) mm. 

Består av en långsida och 2 kortsidor som gör det enkelt att rulla in och ut soptunnorna. Ett medföljande stag hjälper till att hålla soptunnorna på plats.

Du kan välja material/färg samt välja till ett laserskuret mönster på mittdelen/långsidan. Du kan också anpassa ditt soptunneskydd genom att vi skär ut t ex gatuadress eller familjenamn på en av kortsidorna. 

Förborrade hål på invikta fötter gör det enkelt att fästa i olika underlag.

3-vägg Standard

Vårt soptunneskydd 3-vägg Standard rymmer olika kombinationer av soptunnor. Mått 1460(l)x870(b)x1120(h) mm. 

Består av en långsida och 2 kortsidor som gör det enkelt att rulla in och ut soptunnorna. Ett medföljande stag hjälper till att hålla soptunnorna på plats.

Du kan välja material/färg samt välja till ett laserskuret mönster på mittdelen/långsidan. Du kan också anpassa ditt soptunneskydd genom att vi skär ut tex gatuadress eller familjenamn på en av kortsidorna. 

Förborrade hål på invikta fötter gör det enkelt att fästa i olika underlag.

Mönster Ränder Exempel Soptunneskydd i metall_ej exakt återgivet
Mönster Block Exempel Soptunneskydd i metall
Soptunneskydd i metall Basutförande utan Mönster bas_WidalDesign

Mönster

Välj mellan 3 mönster eller utan mönster för samtliga modeller, material och färger.  Mönster hamnar alltid på produktens långsida. Observera att dessa mönsterbilder ej är skalenliga eller har den exakta mönsteråtergivning som slutresultatet blir på ditt soptunneskydd.

Skräddarsydd signatur med namn eller adress

Vill du göra något lite extra med soptunneskyddet så kan man t ex lägga till namnet på Bostadsrättsföreningen (BRF), en gatuadress alt. ett familjenamn på en av kortsidorna (se bild).

Signatur erbjuds på alla modeller oavsett färg/material. Kan även kombineras med mönster. 

Texten placeras alltid lodrät på en kortsida, d.v.s. läses nedifrån och upp.

Soptunneskydd i metall laserskuret med adress i miljö Duo2_vägg Höger_Corten_WidalDesign_
SVART, RAL9005 MATT
Antracitgrå RAL7016 WidalDesign Materialval fäg
ANTRACITGRÅ, RAL7016 MATT
CORTÉNSTÅL​

Material & Färg

Alla våra modeller kan beställas i Cortén eller galvaniserat stål med pulverlackad yta. Svart och antracitgrå är våra standardfärger men vi erbjuder samtliga RAL färger om så efterfrågas.

Färgåtergivningen på bilderna är ej 100% korrekt. 

Bra att tänka på

Corténskärmarna levereras i sin ursprungliga, naturliga mörkgrå stålfärg. Den rostiga ytan bildas när produkten får stå utomhus. Man bör beakta risken att rostvattnet kan missfärga andra mer porösa material t.ex. betong, stengods och textilier.

2-vägg Höger, Corténstål, mönster "Blad"
2-vägg Vänster, Svart, mönster "Block"
3-vägg & 2-vägg Vänster, Antracitgrå, mönster "Ränder"
2-vägg Höger, Corténstål, mönster "Blad"

Se ett urval i miljö

 

Se våra underhållsfria, laserskurna soptunneskydd installerade i boendemiljöer. Läs mer om modeller, material och mönster längre ner på sidan.

 

Beställ soptunneskydd

Montering

Enkla att sätta ihop och flexibel montering! Vår konstruktion bygger på en smidig lösning som är mycket enkla att sätta ihop och flexibla vid montering. Soptunneskyddets invikta fötter har förborrade hål så att du själv kan skapa den lösning som fungerar för dina förutsättningar. För detaljer ladda ner monteringsanvisning i pdf.

Ladda ner vår produkt- & monteringsanvisningar för att läsa mer om alla detaljer, alternativ, tillbehör, material och monteringslösningar (.pdf).

Soptunneskydd laserskuren metall Antracitgrå WidalDesign

Färdiga soptunneskydd & soptunneskjul

Vi erbjuder helt färdiga soptunneskydd i snygg design gjorda av underhållsfri metall. Du kombinerar enkelt ihop dina val i vår webbshop och får en stabil, rejäl och gedigen lösning hemleverad till dörren med DHL. Dina val består av vilken storlek, färg och mönster du vill ha och du erbjuds samtidigt möjlighet att lägga till ditt namn eller adress utskuret på sidan. Följ dessa enkla steg och du är klar! Det är dessutom mycket enkelt att sätta ihop dem och flexibla vid montering. 

 

Det ska inte vara svårt att skaffa sig ett soptunneskydd eller sopkärlsskydd som döljer och skyddar dina sopkärl! Hos oss får du en komplett, genomtänkt lösning av gediget hantverk – svensktillverkade i vår egna fabrik i Halland! 

 

Soptunneskydd Cortén

Alla våra soptunneskydd kan utöver pulverlackad yta givetvis beställas i populära materialet Cortén.

Cortén är ett vackert och dynamiskt material där det karaktäristiska rostiga finishen framträder med tiden. Precis som alla våra material är också cortén väderbeständigt, tåligt och helt underhållsfritt. Våra färdiga soptunneskydd i cortén går att få i alla våra modeller och storlekar och samtliga mönster. Även här kan du givetvis välja att lägga till ditt namn eller adress utskuret på sidan. Du bygger din variant och beställer enkelt i vår webbshop för att sedan levereras hem med DHL. Väl hemma är de mycket enkla att sätta ihop och flexibla vid montering. 

 

 

WidalDesign Soptunneskydd Laserskuren metall Mönster Blad Duo 2 vägg