Soptunneskydd i metall

Våra designade soptunneskydd i stål är en funktionell, stabil och gedigen lösning som både gör platsen där du har dina soptunnor snygg och skyddar soptunnorna. Inga mer omkullblåsta soptunnor!

  • Tillverkas lokalt av svenskt stål i vår fabrik i Getinge, Halland. 
  • Mycket enkla att sätta ihop och erbjuder flexibel monteringslösning för alla underlag. 
  • Du bygger din egen variant i vår webbshop och väljer färg, storlek, material och mönster. Vi laserskär din gatuadress eller familjenamn på ena sidan, för en mer personlig lösning. 
  • Hemleverans med DHL.
  • Önskar du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig!
  • Vill du se våra produkter i verkligheten? Besök vår utställning på Husknuten i Göteborg.
Soptunneskydd Duo 3 vägg, antracitgrå, miljö
Soptunneskydd i metall laserskuret med adress i miljö Duo2_vägg Höger_Corten_WidalDesign_

Våra modeller på soptunneskydd

Duo 3-vägg Large

Detta soptunneskydd rymmer minst 2 stora soptunnor. Mått 2000(l)x1000(b)x1120(h) mm. 

Består av en långsida och 2 kortsidor som gör det enkelt att rulla in och ut soptunnorna. Ett medföljande stag hjälper till att hålla soptunnorna på plats.

Du kan välja material/färg samt välja till ett laserskuret mönster på mittdelen/långsidan. Du kan också anpassa ditt soptunneskydd genom att vi skär ut din gatuadress eller familjenamn på en av kortsidorna. 

Förborrade hål på invikta fötter gör det enkelt att fästa i olika underlag.

Duo 3-vägg Standard

Vårt soptunneskydd Duo 3-vägg Standard rymmer 2 soptunnor. Mått 1460(l)x870(b)x1120(h) mm. 

Består av en långsida och 2 kortsidor som gör det enkelt att rulla in och ut soptunnorna. Ett medföljande stag hjälper till att hålla soptunnorna på plats.

Du kan välja material/färg samt välja till ett laserskuret mönster på mittdelen/långsidan. Du kan också anpassa ditt soptunneskydd genom att vi skär ut din gatuadress eller familjenamn på en av kortsidorna. 

Förborrade hål på invikta fötter gör det enkelt att fästa i olika underlag.

Duo 2-vägg Standard

Vårt soptunneskydd Duo 2-vägg rymmer 2 soptunnor. Mått 1460(l)x870(b)x1120(h) mm. 

Höger eller vänster

Duo 2-vägg består av en långsida och en kortsida. Välj på vilken sida du vill ha din kortsida – till höger, eller vänster, beroende på hur dina förutsättningar ser ut. Långsidans kant skall fästas mot vägg eller dylikt. Du kan välja material/färg och mönster på långsidan.

Du kan anpassa ditt soptunneskydd genom lägga till en signatur, d.v.s. vi skär ut din gatuadress eller familjenamn på kortsidan.

Förborrade hål på invikta fötter gör det enkelt att fästa i olika underlag.

               Höger                                                                          Vänster

Mönster Ränder Exempel Soptunneskydd i metall_ej exakt återgivet
Mönster Block Exempel Soptunneskydd i metall
Soptunneskydd i metall Basutförande utan Mönster bas_WidalDesign

Mönster

Välj mellan 3 mönster samt en variant utan mönster, i våra olika färger och material – ger unika möjlighet att skapa just den känsla du vill haMönster hamnar alltid på produktens långsida. Observera att dessa mönsterbilder ej är skalenliga eller har den exakta mönsteråtergivning som slutresultatet blir på ditt soptunneskydd.

Skräddarsydd signatur med namn eller adress

Vill du göra något lite extra med ditt soptunneskydd så kan du lägga till en Signatur, dvs vi skär ut din gatuadress eller familjenamn på en av kortsidorna (se bild).

Signatur erbjuds på alla 3 varianter (Duo 3-vägg, Duo 2-vägg, Höger/Vänster) oavsett färg/material. Kan även kombineras med mönster. 

Texten placeras alltid lodrät på en kortsida, d.v.s. läses nedifrån och upp.

Soptunneskydd i metall laserskuret med adress i miljö Duo2_vägg Höger_Corten_WidalDesign_
SVART, RAL9005 MATT
Antracitgrå RAL7016 WidalDesign Materialval fäg
ANTRACITGRÅ, RAL7016 MATT
CORTÉNSTÅL​

Material & Färg

Alla våra designs kan beställas i Cortén eller plåt med pulverlackad yta, där våra två standardfärger är svart & antracitgrå. 

Färgåtergivningen på bilderna är ej 100% korrekt. 

Bra att tänka på

Corténskärmarna levereras i sin ursprungliga, naturliga mörkgrå stålfärg. Den rostiga ytan bildas när produkten får stå utomhus. Man bör beakta risken att rostvattnet kan missfärga andra mer porösa material t.ex. betong, stengods och textilier.

Duo 2-vägg Höger, Corténstål, mönster "Blad"
Duo 2-vägg Vänster, Svart, mönster "Block"
Duo 3-vägg & 2-vägg Vänster, Antracitgrå, mönster "Ränder"
Duo 2-vägg Höger, Corténstål, mönster "Blad"

Se ett urval i miljö

Se våra underhållsfria, laserskurna soptunneskydd installerade i boendemiljöer. Läs mer om modeller, material och mönster längre ner på sidan.

Behöver du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Beställ soptunneskydd

Montering

Enkla att sätta ihop och flexibel montering! Vår konstruktion bygger på en smidig lösning som är mycket enkla att sätta ihop och flexibla vid montering. Soptunneskyddets invikta fötter har förborrade hål så att du själv kan skapa den lösning som fungerar för dina förutsättningar. För detaljer ladda ner monteringsanvisning i pdf.

Ladda ner vår produkt- & monteringsanvisningar för att läsa mer om alla detaljer, alternativ, tillbehör, material och monteringslösningar (.pdf).

Skräddarsydd lösning?

Soptunneskydd laserskuren metall Antracitgrå WidalDesign

Färdiga soptunneskydd

Vi erbjuder helt färdiga soptunneskydd i snygg design gjorda av underhållsfri metall. Du kombinerar enkelt ihop dina val i vår webbshop och får en stabil, rejäl och gedigen lösning hemleverad till dörren med DHL. Dina val består av vilken storlek, färg och mönster du vill ha och du erbjuds samtidigt möjlighet att lägga till ditt namn eller adress utskuret på sidan. Följ dessa enkla steg och du är klar! Det är dessutom mycket enkelt att sätta ihop dem och flexibla vid montering. 

 

Det ska inte vara svårt att skaffa sig ett soptunneskydd eller sopkärlsskydd som döljer och skyddar dina soptunnor! Hos oss får du en komplett, genomtänkt lösning av gediget hantverk – svensktillverkade i vår egna fabrik i Halland! 

Vi erbjuder givetvis även skräddarsydda lösningar om inte de färdiga soptunneskydden passar dig och dina behov. Kontakta oss så hjälper vi dig!

 

Soptunneskydd Cortén

Alla våra soptunneskydd kan utöver pulverlackad yta givetvis beställas i populära materialet Cortén.

Cortén är ett vackert och dynamiskt material där det karaktäristiska rostiga finishen framträder med tiden. Precis som alla våra material är också cortén väderbeständigt, tåligt och helt underhållsfritt. Våra färdiga soptunneskydd i cortén går att få i alla våra modeller och storlekar och samtliga mönster. Även här kan du givetvis välja att lägga till ditt namn eller adress utskuret på sidan. Du bygger din unika variant och beställer enkelt i vår webbshop för att sedan levereras hem med DHL. Väl hemma är de mycket enkla att sätta ihop och flexibla vid montering. 

 

 

WidalDesign Soptunneskydd Laserskuren metall Mönster Blad Duo 2 vägg