Soptunneskydd WidalDesign

Soptunneskydd i metall

Ett soptunneskydd i stål är en underhållsfri, snygg och gedigen lösning som både gör platsen där du har dina soptunnor snygg, men som även skyddar soptunnorna. Inga mer omkullblåsta soptunnor!

Soptunneskydden finns i 4 olika material/färger och 4 olika storlekar. Vi har utvecklat en Duolösning med 3 väggar där du kan ha 2 soptunnor bredvid varandra, eller en Singellösning där du kan ha 1 soptunna. Till detta har vi varianter med 2 väggar som ger stor flexibilitet.

Vi erbjuder 5 olika designs och ett basutförande, utan design. Vill du göra din lösning ännu lite mer personlig så kan vi skära ut din gatuadress eller familjenamn på sidorna av soptunneskyddet. 

SORTIMENT

I Sverige har vi ingen gemensam standard för soptunnor för hushåll och alla kommuner har lite olika regler. De flesta kommuner har dock 4 storlekar på sopkärl: 140l/190l/240l/370l.

I vissa områden sorterar man matavfall och då har många en kombination mellan två soptunnor, t.ex. en 140 liter för matavfall och en 190/240/370 liter till hushållssopor.  

Vi har tagit fram lösningar som passar de flesta kombinationer av soptunnor. 

Duolösningar

Duo rymmer 2 soptunnor. En 140l soptunna samt ytterligare en 140l alt. 190l alt. 240l alt. 370l. 

Du kan välja mellan 3- och 2-väggslösning beroende på hur dina förutsättningar ser ut.

Duo 3-vägg

Mått 1475(l)x875(b)x1125(h)
Består av en långsida och 2 kortsidor. Detta gör det enkelt att rulla in och ut soptunnorna samtidigt som man får det skydd man behöver.

Duo 2-vägg

Mått 1475(l)x875(b)x1125(h)
Består av en långsida och en kortsida, vilket ger dig stor flexibilitet för att skapa det skydd du behöver.

Singel rymmer 1 soptunna; 140l, 190l, 240l eller 370l.

Du kan välja mellan 3- och 2-väggslösningar beroende på hur dina förutsättningar ser ut.

Singellösningar

Singel rymmer 1 soptunna; 140l, 190l, 240l eller 370l.

Du kan välja mellan 3- och 2-väggslösningar beroende på hur dina förutsättningar ser ut.

Singel 3-vägg

Mått 875(l)x875(b)x1125(h).
Består av en framsida och två kortsidor. Detta gör det enkelt att rulla in och ut soptunnan samtidigt som man får det skydd man behöver.

Singel 2-vägg

Mått 875(l)x875(b)x1125(h)
Består av två lika långa sidor som kan kombineras fritt, vilket ger stor flexibilitet för att skapa det skydd som behövs.

OBS! Bilderna för Duo- & singellösningarna ovan visar design “Paket”  respektive “Svaj” med skräddarsydd signatur i form av utskuren adress. Skräddarsydd signatur är ett tillägg. 

Vilken lösning passar hos dig ?

Titta noga efter vad du har för lösning hemma och om det passar med våra mått innan du beställer.​

DESIGNS

Till våra soptunneskydd erbjuder vi 5 designs i olika material, vilket ger unika möjlighet att skapa just den känsla du vill ha. 

Välj mellan nedanstående designs (klicka på bilderna för att förstora dem). Vi erbjuder även en variant helt utan design, s.k. basutförande i våra olika färger och material. 

Samtliga våra skärmar har vårt varumärke utskuret i högra hörnet. 

SKRÄDDARSYTT MED NAMN ELLER ADRESS

Vi erbjuder möjligheten att skära ut ert familjenamn eller gatuadress lodrätt på kortsidorna på både Duo och Singelprodukterna. Ett kul och personligt sätt för ytterligare funktion och unikitet. 

Ni förser oss med text och vi skickar pris samt ordererkännande före produktion (se vår beställningsprocess för mer information).  

Typsnitt att välja mellan:

MATERIAL & FÄRGER

Alla våra designs kan beställas i Cortén & borstat rostfritt stål eller plåt med pulverlackad yta, där våra två standardfärger är svart & antracitgrå.

CORTÉNSTÅL​
ROSTFRITT STÅL, BORSTAT
SVART, RAL 9005 MATT
ANTRACITGRÅ, RAL 7016 MATT

Vi använder färger i RAL skalan (Europeiskt färgsystem som definierar färger för bestrykningar, läs mer på ralfarger.se). Vi kan även erbjuda fler färger men då tillkommer extra kostnader och längre leveranstider. Notera att färger i på vår sajt och i våra produktblad inte återger färgen korrekt. 

PRISINDIKATION

Prisskillnaderna beror på materialtyp, färg, design och storlek.

Önskas egen signatur, som t.ex. utskuren gatuadress eller namn tillkommer 495 kr.

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

MONTERING

Vår konstruktion bygger på ett enkelt modulsystem med skärmar som sidor och stolpar i hörn. Varje stolpe har 3 öron, dessa öron matchas med de 3 förborrade hålen på skärmen och skruvas enkelt ihop. Stolparna är Enkelöron, för kantplacering och Dubbelöron med vinkel för hörnplacering. Stolpar, skruvar, muttrar och caps följer med vid köpet. 

Systemet skapar en stilfull enhet och en välfungerande produkt som håller i väder och vind. 

Vårt soptunnesystem är beräknat att vara 75mm ovanför marken.

Beroende på om produkterna skall fästas i mark, betong eller trä erbjuder vi olika lösningar. 

Ladda ner vårt produktblad och monteringsanvisningar för att läsa mer om alla detaljer, alternativ, tillbehör, material och monteringslösningar (.pdf)

Våra skärmar är tillverkade i plåt eller stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. 

Skärmarna finns tillgängliga i flera olika material, storlekar, färger och i en mängd spännande designs – variationerna blir många. Vi erbjuder hela 176 valmöjligheter, så här finns något unikt just för dig.

Vi har utvecklat monteringslösningar som är anpassade efter våra produkter, ger flexibilitet och som är enkla att förstå och följa. Allt för att uppnå ett bra slutresultat.

Har du andra idéer, behov och tankar så hjälper vi dig gärna med en skräddarsydd lösning, läs mer om hur detta går till här.  

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress