Vi förverkligar dina unika koncept

Vi arbetar tillsammans med dig som är arkitekt, inredningsarkitekt, inredningsdesigner och konceptbyrå för att förverkliga specialanpassade lösningar i främst stål och plåt med hjälp av laserskärning. Projekten kan omfatta produkter för restauranger, hotell, kontor, butiker i offentliga utrymmen och privata boenden. 

Våra hållbara och underhållsfria produkter tillverkas i Getinge Halland och vi använder oss av den senaste laserskärningstekniken för att bl a skapa vackra mönster.

Designs/mönster

Vi har ett stort antal mönster som vi kan anpassa efter era önskemål på format, material och färger.  Vi hjälper er även gärna att förverkliga era egna mönsteridéer med vektoriserade filer (svg, dwg, ai.) som underlag. Du ser ett urval av våra mönster nedan, klicka dig gärna vidare för att se fler. 

Insynsskydd Dekorskärm skärmvägg i metall Pergolatak laserskuret mönster Flätat WidalDesign
Flätat
Insynsskydd Dekorskärm skärmvägg i metall Pergolatak laserskuret mönster Kuber WidalDesign
Kuber
Insynsskydd Dekorskärm skärmvägg i metall Pergolatak laserskuret mönster Strålar WidalDesign
Strålar
Insynsskydd Dekorskärm skärmvägg i metall Pergolatak laserskuret mönster Paket WidalDesign
Paket
Insynsskydd Dekorskärm skärmvägg i metall Pergolatak laserskuret mönster Orientalisk WidalDesign
Orientalisk
Insynsskydd Dekorskärm skärmvägg i metall Pergolatak laserskuret mönster Block WidalDesign
Block

Vad vill du skapa?

För inomhusbruk arbetar vi gärna med t.ex. olika lösningar för rumsavdelare,  i stål eller aluminium eller dekorationsskärmar, metallkonst eller andra typer av lösningar. Endast fantasin sätter gränser! 

Låt dig inspireras

På vårt Pinterestkonto hittar du en hel värld av inspiration. Vi har samlat projekt från hela världen som visar olika typer av lösningar som skapats genom innovativ design och laserskärningsteknologin. Hoppas vi kan inspirera!