Vi förverkligar era unika koncept

Vi arbetar tillsammans med dig som arkitekt, inredningsarkitekt, inredningsdesigner och konceptbyrå för att förverkliga specialanpassade lösningar i främst stål och plåt. Projekten omfattar ofta unika koncept för restauranger, hotell, kontor, butiker, offentliga utrymmen och privata boenden – såväl inomhus, som utomhus. 

Våra hållbara och underhållsfria produkter tillverkas i Getinge Halland och vi använder oss av den senaste laserskärningstekniken, vilket skapar i det närmaste obegränsade möjligheter.  

Designs/mönster

Vi har närmare 20 mönster som vi kan anpassa efter era önskemål på format och material. Vi hjälper er gärna att förverkliga era egna mönsteridéer med vektoriserade filer (svg, dwg, ai.) som underlag.

Produkter för inomhus- & utomhusanvändning

Ute

Vi har ett antal färdigutvecklade produkter för utomhusbruk; insynsskydd, dekorskärmar, soptunneskydd och pergolatak. Våra produkter kommer med kompletta lösningar med stolpar och monteringstillbehör.

Inne

För inomhusbruk har vi tagit fram tre olika lösningar för rumsavdelare i stål eller aluminium samt ett sortiment av dekorationsskärmar med formaten 600×1200 och 1725×825 mm. 

Läs mer om dessa nedan. 

Vi hjälper dig gärna med skräddarsydda lösningar till ditt projekt!

 

 

Filer till ritningar

Behöver du filer för att kunna rita in våra produkter i dina lösningar? Skicka ditt önskemål till kristina@widaldesigns.se så gör vi vårt bästa för att tillgodose dina behov så snabbt och smidigt som möjligt. 

Case & referensuppdrag

Bouqeria