Staket WidalDesign

STAKET

WidalDesigns laserskurna skärmar kan fylla många praktiska och estetiska behov både inom och utomhus. Genom att förena funktion och design hjälper vi till att skapa en unik boendemiljö.

Staket har en viktig funktion i att avgränsa men ger även både vindskydd och insynsskydd på samma gång. Med hjälp av laserskurna skärmar i vackra designs kan man göra detta på många snygga och nytänkande sätt.

Några idéer; varva sektioner av ert staket med designade skärmar, placera några skärmarna framför ett plank/mur för att skapa djup, variation och dekoration. Dessa skärmar kan även ljussättas för att skapa en exklusiv och spännande miljö.

Montera skärmarna ovanpå murar för att ge dem extra höjd och ett unikt utseende.

Våra skärmar anpassade för staket finns i två höjder, högre staket; 1,8 m eller lägre; 1,20 m eller 0,9 m. Produkterna är tillverkade i plåt och stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. 

Vi har utvecklat monteringslösningar som är anpassade efter våra produkter men vi är även öppna för dina förslag och idéer. I foldern Installationsalternativ samt på vårt Pinterestkonto kan ni finna inspiration kring olika typer av monteringsalternativ. Allt för att uppnå ett bra slutresultat.

DESIGNS

Vi har 10 designs som vi erbjuder i samtliga storlekar och material, vilket ger unika möjligheter att skapa just den känsla du vill ha. 

Välj mellan nedanstående designs. Vi erbjuder även skärmarna helt utan design (basutförande). Klicka på bilderna för att förstora dem. 

STORLEKAR

Våra skärmar kan användas både horisontellt och vertikalt. Hur skärmarna ska användas påverkar placeringen av de 3 förborrade hål som skall finnas på två av skärmarnas sidor, samt vilka stolphöjder som behövs. Skärmarna är gjorda av 3mm tjockt stål. 

Vi erbjuder 2 standardstorlekar och erbjuder alla våra designs i båda dessa format. 

Dessa format blir, i kombination av att staketets höjd från mark är 75mm, staket på:

1,8 m , 1,2 m eller 0,9 meter höga staket/räcken.

 • Skärm 1725x1125mm
 • Skärm 1725x825mm

Samtliga våra skärmar har vårt varumärke utskuret i högra hörnet på skärmen.

Staket - storlekar
 • Klicka på bilderna för att förstora dem.

MATERIAL & FÄRGER

Alla våra designs kan beställas i Cortén & borstat rostfritt stål eller plåt med pulverlackad yta, där våra två standardfärger är svart & antracitgrå.

CORTÉNSTÅL

ROSTFRITT STÅL, BORSTAT

SVART

RAL 9005 MATT

ANTRACITGRÅ

RAL 7016 MATT

Vi använder färger i RAL skalan (Europeiskt färgsystem som definierar färger för bestrykningar, läs mer på ralfarger.se). Vi kan även erbjuda fler färger men då tillkommer extra kostnader och längre leveranstider. Notera att färger i på vår sajt och i våra produktblad inte återger färgen korrekt. 

PRISINDIKATION

Priset är detsamma på samtliga våra standarddesigns. Prisskillnaderna på staketen beror på höjd, bredd, materialtyp, färg och antal meter. Våra staket finns i 3 höjder:

 • 1800 mm
 • 1200 mm
 • 900 mm

Vi kan anpassa staketets längder efter era behov. Vi erbjuder kompletta staketlösningar inkl. stolpar, stolpfötter, stolpskor och ingjutningsrör.

Våra priser per meter ligger från 2 500kr/m och uppåt (inkl. stolpar)

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

MONTERING

Grunden i vårt koncept är; skärmar med tillhörande stolpar samt tillbehör. Varje skärm har förborrade hål som matchas och skruvas fast vid de ”öron” som finns på varje stolpe. Till varje stolpe medföljer skruvar, muttrar och caps. Beroende på hur produkterna skall fästas i marken föreslår vi olika lösningar.

Vårt system är byggt för alla fungera för alla kombinationer av; storlekar på skärmar, stolpar och tillbehör i samtliga material och färger. Detta skapar en stilfull enhet och en välfungerad produkt som håller för väder och vind. Vårt system är beräknat för att skärmar monteras 75mm upp från marken.

Beroende på hur produkterna skall fästas mot mark, har vi utvecklat tillbehör som säkerställer en komplett lösning. Bland våra tillbehör finns bl.a.:

Ladda ner vårt produktblad och monteringsanvisningar för att läsa mer om alla detaljer, alternativ, tillbehör, material och monteringslösningar (.pdf)

Våra skärmar är tillverkade i plåt eller stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. 

Skärmarna finns tillgängliga i flera olika material, storlekar, färger och i en mängd spännande designs – variationerna blir många. Vi erbjuder hela 176 valmöjligheter, så här finns något unikt just för dig.

Vi har utvecklat monteringslösningar som är anpassade efter våra produkter, ger flexibilitet och som är enkla att förstå och följa. Allt för att uppnå ett bra slutresultat.

Har du andra idéer, behov och tankar så hjälper vi dig gärna med en skräddarsydd lösning, läs mer om hur detta går till här.  

PRISINDIKATION

Priset är detsamma på samtliga våra standarddesigns. Prisskillnaderna på staketen beror på höjd, bredd, materialtyp, färg och antal meter.

Våra staket finns i 3 höjder:

 • 1800 mm
 • 1200 mm
 • 900 mm

Vi kan anpassa staketets längder efter era behov. Vi erbjuder kompletta staketlösningar inkl. stolpar, stolpfötter, stolpskor och ingjutningsrör.

Våra priser per meter ligger från 2 500kr/m och uppåt (inkl. stolpar)

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress

 • Ekebergsvägen 17
 • 305 75 Getinge