Staket WidalDesign

Staket och räcken i metall

WidalDesigns laserskurna skärmar i metall kan användas som staketsektioner på många sätt om man vill ha en ny och annorlunda lösning för staket, stängsel eller räcke runt trädgården, altanen, uteplatsen eller balkongen. Vi ger dig 12 olika mönster att välja bland.

Staket eller räcken har en viktig funktion i att avgränsa men skall ofta fungera även som vindskydd, stängsel och kanske t om insynsskydd på samma gång. Tänk efter vad  ni behöver få ut av er lösning.

Här är några idéer kring hur våra staketsektioner kan användas förutom på det mer traditionella sättet.

-Varva delar av ert befintliga staket med några staketsektioner med mönster i metall.

 – Placera några laserskurna staketsektioner framför ett plank/mur för att skapa djup och variation. 

 – Montera staketsektioner ovanpå murar eller på toppen av befintligt staket för att ge det extra höjd och ett unikt utseende.

De laserskurna staketsektionerna med sina mönster blir väldigt vackra om de ljussätts med utomhus belysning.

Våra staketsektioner/skärmar finns i tre höjder, högre staket/insynsskydd; 1,8 m eller lägre t ex räcke, staket eller stängsel; 1,20 m eller 0,9 m. Produkterna är tillverkade i plåt och stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. Vi tillverkar våra insynsskydd, staket och räcken i Getinge, Halland.

Vi har utvecklat standardlösningar med  monteringstillbehör men vi vet att de allra flesta staketbyggen kräver egna skräddarsydda lösningar och det hjälper vi dig gärna med. I foldern Installationsalternativ samt på vårt Pinterestkonto kan ni finna inspiration kring olika typer av alternativ. Allt för att uppnå ett bra slutresultat.

FÄRDIGA MÖNSTER

Vi har 10 färdiga mönster som vi erbjuder i samtliga storlekar och material, vilket ger unika möjligheter att skapa just den känsla du vill ha. 

Har du en egen design? Inga problem!

Våra maskiner skär med laser efter dina egna mönster. Vi erbjuder även skärmarna helt utan design (basutförande). Klicka på bilderna för att förstora dem. 

STORLEKAR

Våra skärmar kan användas både horisontellt och vertikalt. Hur skärmarna ska användas påverkar placeringen av de 3 förborrade hål som skall finnas på två av skärmarnas sidor, samt vilka stolphöjder som behövs. Skärmarna är gjorda av 3mm tjockt stål. 

Vi erbjuder 2 standardstorlekar och erbjuder alla våra designs i båda dessa format. 

Dessa format blir, i kombination av att staketets höjd från mark är 75mm, staket på:

1,8 m , 1,2 m eller 0,9 meter höga staket/räcken.

Samtliga våra skärmar har vårt varumärke utskuret i högra hörnet på skärmen.

Staket - storlekar

MATERIAL & FÄRGER

Alla våra designs kan beställas i Cortén & borstat rostfritt stål eller plåt med pulverlackad yta, där våra två standardfärger är svart & antracitgrå.

CORTÉNSTÅL​
ROSTFRITT STÅL, BORSTAT
SVART, RAL 9005 MATT
ANTRACITGRÅ, RAL 7016 MATT

Vi använder färger i RAL skalan (Europeiskt färgsystem som definierar färger för bestrykningar, läs mer på ralfarger.se). Vi kan även erbjuda fler färger men då tillkommer extra kostnader och längre leveranstider. Notera att färger i på vår sajt och i våra produktblad inte återger färgen korrekt. 

PRISINDIKATION

Priset är detsamma på samtliga våra standarddesigns. Prisskillnaderna på staketen beror på höjd, bredd, materialtyp, färg och antal meter. Våra staket finns i 3 höjder:

Vi kan anpassa staketets längder efter era behov. Vi erbjuder kompletta staketlösningar inkl. stolpar, stolpfötter, stolpskor och ingjutningsrör.

Våra priser per meter ligger från 2 500kr/m och uppåt (inkl. stolpar)

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

MONTERING

Grunden i vårt koncept är; skärmar med tillhörande stolpar samt tillbehör. Varje skärm har förborrade hål som matchas och skruvas fast vid de ”öron” som finns på varje stolpe. Till varje stolpe medföljer skruvar, muttrar och caps. Beroende på hur produkterna skall fästas i marken föreslår vi olika lösningar.

Vårt system är byggt för alla fungera för alla kombinationer av; storlekar på skärmar, stolpar och tillbehör i samtliga material och färger. Detta skapar en stilfull enhet och en välfungerad produkt som håller för väder och vind. Vårt system är beräknat för att skärmar monteras 75mm upp från marken.

Beroende på hur produkterna skall fästas mot mark, har vi utvecklat tillbehör som säkerställer en komplett lösning. Bland våra tillbehör finns bl.a.:

Ladda ner vårt produktblad och monteringsanvisningar för att läsa mer om alla detaljer, alternativ, tillbehör, material och monteringslösningar (.pdf)

Våra skärmar är tillverkade i plåt eller stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. 

Skärmarna finns tillgängliga i flera olika material, storlekar, färger och i en mängd spännande designs – variationerna blir många. Vi erbjuder hela 176 valmöjligheter, så här finns något unikt just för dig.

Vi har utvecklat monteringslösningar som är anpassade efter våra produkter, ger flexibilitet och som är enkla att förstå och följa. Allt för att uppnå ett bra slutresultat.

Har du andra idéer, behov och tankar så hjälper vi dig gärna med en skräddarsydd lösning, läs mer om hur detta går till här.  

PRISINDIKATION

Priset är detsamma på samtliga våra standarddesigns. Prisskillnaderna på staketen beror på höjd, bredd, materialtyp, färg och antal meter.

Våra staket finns i 3 höjder:

Vi kan anpassa staketets längder efter era behov. Vi erbjuder kompletta staketlösningar inkl. stolpar, stolpfötter, stolpskor och ingjutningsrör.

Våra priser per meter ligger från 2 500kr/m och uppåt (inkl. stolpar)

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress