Rumsavdelare WidalDesign

RUMSAVDELARE

WidalDesigns laserskurna skärmar fyller många praktiska och estetiska behov både inom- och utomhus. Genom att förena funktion och design skapas en unik boendemiljö.

Skärmar som rumsavdelare ger möjlighet att både rama in men även avgränsa och avskilja olika ytor samtidigt som man behåller öppenhet och rymd. En eller flera skärmar kan t.ex. placeras mellan kök, vardagsrum och/eller matsal, hall och trappa eller avgränsa och skapa rumslighet i miljöer med stora öppna ytor. 

Rumsavdelare kan också användas till att försköna eller dölja källartrappor, klädförvaring, värme-/elsystem och andra förvaringsytor.

Produkterna är tillverkade i plåt och stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. 

Vi har utvecklat monteringslösningar som är anpassade efter våra produkter men i inomhusmiljöer kan förutsättningarna vara mycket olika. Titta på våra  Installationsalternativ samt på vårt Pinterestkonto för att få inspiration kring olika typer av alternativ. Vi hjälper dig för att uppnå ett bra slutresultat.

DESIGNS

Vi har 10 designs som vi erbjuder i samtliga storlekar och material, vilket ger unika möjligheter att skapa just den känsla du vill ha. 

Välj mellan nedanstående designs. Vi erbjuder även skärmarna helt utan design (basutförande). Klicka på bilderna för att förstora dem. 

STORLEKAR

Våra skärmar kan användas både horisontellt och vertikalt. Hur skärmarna ska användas påverkar placeringen av de 3 förborrade hål som skall finnas på två av skärmarnas sidor, samt vilka stolphöjder som behövs. Skärmarna är gjorda av 3mm tjockt stål. 

Vi erbjuder 3 standardstorlekar och erbjuder alla våra designs i samtliga format. 

  • Skärm 1725x1125mm
  • Skärm 1725x825mm
  • Skärm 1200x600mm

Samtliga våra skärmar har vårt varumärke utskuret i högra hörnet på skärmen.

  • Klicka på bilden för att förstora den

MATERIAL & FÄRGER

Alla våra designs kan beställas i Cortén & borstat rostfritt stål eller plåt med pulverlackad yta, där våra två standardfärger är svart & antracitgrå.

CORTÉNSTÅL

ROSTFRITT STÅL, BORSTAT

SVART

RAL 9005 MATT

ANTRACITGRÅ

RAL 7016 MATT

Vi använder färger i RAL skalan (Europeiskt färgsystem som definierar färger för bestrykningar, läs mer på ralfarger.se). Vi kan även erbjuda fler färger men då tillkommer extra kostnader och längre leveranstider. Notera att färger i på vår sajt och i våra produktblad inte återger färgen korrekt. 

PRISINDIKATION

Priset är detsamma på samtliga våra standarddesigns. Prisskillnaden beror på materialtyp, färg och storlek. 

Skärm med 2 st tillhörande stolpar, 1800 mm höga

Skärmstorlek: 1725 x 825 mm:

Skärmstorlek: 1725 x 1125 mm:

Vid köp av tre skärmar eller fler i samma utförande erbjuds volymrabatt. Vi erbjuder även tillbehör som stolpar, stolpfötter och monteringstillbehör.

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

MONTERING

Grunden i vårt koncept är; skärmar med tillhörande stolpar samt tillbehör. Varje skärm har förborrade hål som matchas och skruvas fast vid de ”öron” som finns på varje stolpe. Till varje stolpe medföljer skruvar, muttrar och caps. 

Vårt system är byggt för alla fungera för alla kombinationer av; storlekar på skärmar, stolpar och tillbehör i samtliga material och färger. Detta skapar en stilfull enhet. Vårt system är beräknat för att skärmar monteras 75mm över golv. För inomhusmiljöer kan förutsättningarna vara mycket olika, så ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig.

Vi har utvecklat tillbehör som säkerställer en komplett lösning. Bland våra tillbehör finns bl.a.:

Ladda ner vårt produktblad och monteringsanvisningar för att läsa mer om alla detaljer, alternativ, tillbehör, material och monteringslösningar (.pdf)

Våra skärmar är tillverkade i plåt eller stål vilket gör dem hållbara och underhållsfria. 

Skärmarna finns tillgängliga i flera olika material, storlekar, färger och i en mängd spännande designs – variationerna blir många. Vi erbjuder hela 176 valmöjligheter, så här finns något unikt just för dig.

Vi har utvecklat monteringslösningar som är anpassade efter våra produkter, ger flexibilitet och som är enkla att förstå och följa. Allt för att uppnå ett bra slutresultat.

Har du andra idéer, behov och tankar så hjälper vi dig gärna med en skräddarsydd lösning, läs mer om hur detta går till här.  

PRISFÖRFRÅGAN

Använd vårt formulär för att få en mer exakt prisuppgift på det du är intresserad av – vi återkommer vi till dig inom 24 timmar. Att fylla i formuläret är inte bindande.

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress

  • Ekebergsvägen 17
  • 305 75 Getinge