Prisförfrågan

Previous
Next

WidalDesign är ett designföretag specialiserat på att förhöja och försköna hem och publika miljöer främst i stål och plåt. 

Vi erbjuder unika och anpassade designlösningar tillsammans med våra kunder till den privata bostaden, trädgården, kontoret, hotellet, restaurangen, bostadsområdet eller parken.

Våra kompetenser ligger främst inom design, konstruktion och produktion av lösningar som kräver vattenskärning, laserskärning, plåtbearbetning, svetsning, skärande bearbetning samt valsning.

Vatten- och laserskärning är en mycket flexibel teknik, med rätt ritning kan man enkelt tillverka ett unikt exemplar eller tusentals.

Genom att vi har både fiberlaser och vattenskärning finns det nästan ingen typ av material vi inte kan skära i även om vi främst arbetar i stål och plåt.

Vi har en modern maskinpark i teknisk framkant och många års gedigen erfarenhet att skapa lösningar som fungerar.

Vi samarbetar även med partners kring t.ex. ytbehandling, design, konstruktion och montering när så behövs.

Vår produktion finns i Getinge, Halland.

Välkomna att förverkliga era idéer!

Intresserad av en anpassad designlösning?

Läs mer om hur vi arbetar med att ta fram 100% unika lösningar för tillsammans med våra kunder till den privata bostaden, trädgården, kontoret, hotellet, restaurangen, bostadsområdet eller parken..

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress