Beställningsprocess skräddarsytt

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag. Vi skräddarsyr unika lösningar inom plåt och stål enligt dina önskemål och tankar. Har du ingen färdig ritning eller design så kan vi hjälpa dig att utveckla den.  Beroende på produkten eller projektets omfattning tar vi ta hjälp av de kompetenser som krävs för att få fram ett bra slutresultat. Om inget annat avtalas så är alla våra priser inklusive moms.

Så här går det till

1. Fyll i vårt kontaktformulär

Berätta så mycket som möjligt om produkten du vill att vi ska ta fram, lägg gärna med bilder eller foton som inspiration, ju mer vi får desto bättre förstår vi. Fyll i alla uppgifterna i kontaktformuläret så förenklas vår kommunikation.  

6. Du tackar ja eller nej till offerten

Du godkänner orderbekräftelsen genom att skriva på, fota/scanna och maila tillbaka den till oss. Här blir affären bindande (läs mer i våra köpvillkor).

2. återkoppling från oss

Vi på WidalDesign kontaktar dig för att gå igenom dina önskemål.

 

 

7. Om du tackar ja, får du en Orderbekräftelse

I detta steg får du en slutlig komplett specifikation på produkten inkl. material och ytbehandlingar, ritning med mått och design, förslag på monteringslösning och monteringsanvisningar samt leveransvecka.
Du godkänner orderbekräftelsen genom att skriva på, fota/scanna och mejla tillbaka den till oss. Utan godkänd orderbekräftelse kommer vi inte kunna sätta igång vår tillverkning. Här blir affären bindande (läs mer i våra köpevillkor).

3. en första prisindikation

Eftersom vi gör skräddarsydda lösningar tar vi först fram ett kostnadsestimat. Detta kostnadsestimat skall ses som en indikation. Beroende på uppdrag kan vi behöva utveckla en design/konstruktion för att hitta en lösning som gör det möjligt för oss att ge dig en relevant offert. Om denna typ av arbete uppstår och det innebär kostnader, diskuterar vi detta med dig. Vi garanterar att du aldrig behöver stå för några kostnader som vi inte diskuterat och du accepterat. Givetvis äger du eventuella ritningar om du betalt för dem.

8. TILLVERKNING STARTAS

Din produkt börjar tillverkas i vår fabrik i Halland.

4. PRODUKTen & offert utvecklas i detalj

Vi utvecklar produkten med förslag på material, ytbehandling samt tillhörande monteringstillbehör och monteringslösning som blir underlag för offerten.  

9. LeveransBEKRÄFTELSE

Produkten levereras till överenskommen adress.


5. du får en offert

I detta steg får du pris för din produkt som inkluderar material, arbetskostnader, eventuella monteringstillbehör samt leveranstid från godkänd offert och fraktkostnader till den av dig angivna adressen.

10. Betalning

Du får en faktura, 10 dagar netto.


Kontakta oss med din idé idag!

Du är välkommen att kontakta oss direkt via vårt kontaktformulär där du kan lämna mer detaljerad information om den produkt du vill att vi ska ta fram en offert för. Att fylla i formuläret är inte en bindande beställning. 

Inspireras

Möjligheterna är ändlösa, här är några av de produkter vi tillverkat och skräddarsytt åt kunder.

tillverkning & material

Läs mer om våra tillverkningsmetoder & material

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress

WidalDesign ©2020 All Rights Reserved | Sidan använder cookies