exakt som du vill ha det

100% skräddarsytt

Vårt erbjudande är brett och ger över 200 unika lösningar, men kanske ser du något annat framför dig?

Vill du ha andra material, storlekar, designs, färger eller en helt annan lösning? Vi jobbar med skräddarsydda lösningar och kan producera efter kundens behov och önskemål.

Kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär och läs om vår beställningsprocess för skräddarsydda projekt eller ring!

Vi ser fram emot att förverkliga era drömmar!

Kontakta oss med din idé idag!

Du är välkommen att kontakta oss direkt via vårt kontaktformulär där du kan lämna mer detaljerad information om den produkt du vill att vi ska ta fram en offert för. Att fylla i formuläret är inte en bindande beställning. 

Inspireras

Möjligheterna är ändlösa, här är några av de produkter vi tillverkat och skräddarsytt åt kunder.

Bli inspirerad av allt vi kan göra

På vårt Pinterestkonto hittar du en hel värld av inspiration – bokstavligen. Vi har samlat projekt från hela världen som visar olika typer av lösningar som enkelt skapas genom att kombinera vår kunskap kring design, digital teknik och den allra senaste laserskärningstekniknologin. Låt kreativiteten och inspirationen flöda! 

om oss

Unika, vackra designlösningar som förskönar och skyddar

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar hem och publika miljöer.

Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av laserskärningstekniken vilket gör att vi kan göra unika designlösningar i ett exemplar eller flera tusen.

En högt utvecklad maskinpark med den allra senaste lasertekniken och många års gedigen erfarenhet möjliggör lösningar som vi vet fungerar.

Välkomna att förverkliga era idéer  med oss!

Vi är miljö- & kvalitetscertifierade

Se våra produktområden

tillverkning & material

Läs mer om våra tillverkningsmetoder & material

Vi erbjuder unika, vackra och inspirerande designlösningar som förskönar och skyddar hem och publika miljöer. Vi tillverkar hållbara och underhållsfria produkter i främst av stål och plåt och använder oss av den senaste laserskärningstekniken. Med engagemang, kunskap och känsla – välkommen till WidalDesign!

Kontakt

Besöksadress